Marian Drăgulescu face pasul cel mare a treia oară! Și-a cerut iubita în căsătorie în Cappadocia

24 07. 2024, 10:00

Marian Drăgulescu va face pentru a treia oară pasul la altar. Fostul gimnast a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Simona Carmen. Cererea în căsătorie a avut loc în Cappadocia, într-un cadru de poveste. Iată cum a arătat momentul special!

Marian Drăgulescu s-a decis să facă pasul cel mare alături de noua lui iubită, de profesie inginer, după două mariaje eșuate. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani.

Marian Drăgulescu, cerere în căsătorie ca în filme

Marian Drăgulescu a cerut-o pe Simona în Cappadocia, într-un balon la înălțime, cu o priveliște de vis. Iubita lui a răspun „DA”, plină de emoțiile create de momentul special.

Fostul gimnast a simțit nevoia să împărtășească acest moment fericit din viața lui, așa că a postat imagini cu cererea în căsătorie pe rețelele de socializare.

Pe lângă priveliștea și locul de poveste, aplauzele celor din jur care au admirat cererea în căsătorie au contribuit la frumusețea momentului.

 „Ne completăm foarte bine atât în viața privată cât și în viața profesională. Am rămas plăcut surprins că a înțeles extraordinar de mult din acest domeniu al sportului, al gimnasticii.

Mă uimește deja cât de multe lucruri a învățat și câte lucruri știe. Noi nici nu simțim că am stat prea mult unul cu altul, că lucrăm practic în același loc. Nouă chiar ne prinde bine, a declarat Marian Drăgulescu la Antena Stars.

Fostul gimnast a mai fost căsătorit de două ori

Marian Drăgulescu a avut o viață amoroasă complicată. Primii pași spre altar i-a făcut alături de Larisa, femeia care i-a oferit și doi copii. Al doilea mariaj l-a avut împreună cu Corina, de care s-a despărțit acum câțiva ani. Se pare că cel de-al treilea mariaj va fi alături de Simona, cea care i-a furat inima și l-a făcut să creadă din nou în iubire.

 

Sursă foto: social media